Skydda din hund mot andra hundar

Du har säkerligen märkt att hundar älskar att busa med andra hundar, och ibland när ni möter andra hundar i parken eller på promenaden så uppskattas inte mötet lika mycket av båda hundarna.
Vissa hundar gillar att leka och busa, andra hundar blir mer aggressiva vid dessa möten och vill i stället bitas och skada din hund i stället för att leka, det kan då vara svårt för dig att avstyra det hela beroende på hur passa bra pli den andra hundägaren har på sin hund. Ibland räcker det inte med att du tar hand om din hund, det gäller även att det andra hundägaren hjälper till att göra sitt, men så är inte alltid fallet, så varför chansa med din hunds hälsa på detta sätt?
Hur kan jag då gå tillväga för att avstyra denna typ av handling tänker du? Jo, precis på samma sätt som vi människor skulle kunna göra när vi blir överfallna av en annan person en kväll i parken eller på promenaden nämligen med ett populärt försvarsredskap nämligen ett lagligt pepparspray. Marknaden har fullkomligt exploderat och idag finns det alla tänkbara typer av pepparspray även mot hundar.
Dessa sprayer som är anpassade för hundar har speciella egenskaper som gör att ett hund direkt avslutar sitt anfall och drar sig tillbaka. Mängder av testar har gjort på ett pepparspray som kallas Dog Defense som är det absolut populäraste inom denna nisch och av alla gånger så har de aggressiva situationen brutits upp.
De är dessutom ofarliga för hunden vilket innebär att inga bestående fysiska men kommer att uppstå, dock kanske hunden kommer tänka efter en extra gång nästa gång de ser denna sprayflaska.
Så skaffa dig ett spray nu med en gång och känn dig säkrare vid nästa möte med en aggressiv hund.